Betonlook stucwerk

Ook toepasbaar in de badkamer!

In tegenstelling tot de toepasbaarheid van echt beton zijn de mogelijkheden met betonstuc onbegrensd. Het warme betonlook stucwerk met een fluweelzachte uitstraling is toe te passen op bijna iedere ondergrond en kan zowel binnen als buiten, en zowel in droge als natte ruimten worden gebruikt. Een badkamer afgewerkt met betonlook stucwerk behoord dus zeker tot de mogelijkheden! Omdat het in vele kleuren en verschillende structuren leverbaar is en in iedere ruimte in huis voor een bijzonder resultaat en natuurlijke sfeer kan zorgen is betonlook stucwerk volledig aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen.


Vincent brengt graag betonlook stucwerk aan in woningen. Uit zijn enthousiaste manier van vertellen over reeds opgeleverd betonlook stucwerk kunt u opmerken dat het een van zijn favoriete klussen is.

Betonstuc by Strikolith

Stucadoorsbedrijf Caspers werkt met vaste leveranciers om zeker te zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor betonlook stucwerk maakt Vincent gebruik van betonstuuk by Strikolith. Strikolith heeft als motto ‘Samen werken aan verduurzaming en verfraaiing’.


Dit betekent voor Strikolith dat zij enkel gebruiks- en milieuvriendelijke producten leveren die de wanden, plafonds, badkamers en buitengevels van uw huis mooier en sfeervoller kunnen maken. Stucadoorsbedrijf Caspers is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn met Strikolith producten. Hij kan u dus prima adviseren over toepassingen, kleuren en structuren.


Omdat hij regelmatig workshops volgt kan Vincent zelfs de nieuwste producten en technieken toepassen.

Specificaties betonstuc

Bestand tegen alle elementen

Betonlook stucwerk is niet alleen prachtig, het is ook zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud doordat het waterbestendig en vuilbestendig is. Om dit voor elkaar te krijgen wordt er een speciale wax aangebracht over de afwerklaag die er tevens voor zorgt dat de betonstuc geen stof meer aantrekt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor betonlook stucwerk in uw huis?