Diensten

Algemene stucwerkzaamheden, maar ook specialistische!

Bij stucadoorsbedrijf Caspers kunt u terecht voor de wat meer algemene stucwerkzaamheden als wand- en plafondafwerking. Daarnaast kunt er ook terecht voor meer specialistisch stucwerk zoals Italiaans stucwerk, betonlook stucwerk en het maken en restaureren van ornamenten en lijsten.

Hiernaast vindt u beschrijvingen van de verschillende diensten. Voor vragen en offertes kunt u uiteraard direct contact met Vincent opnemen.

Stucen of stukadoren: het glad maken van muren en plafonds

Stucen of stukadoren is de vakterm voor het glad maken van wanden (of muren) en plafonds. Als u een wand wilt betegelen, schilderen of behangen, is het verstandig om de muur van te voren van oneffenheden te ontdoen door hem glad te maken, ofwel te stucen. Dat zal het eindresultaat uiteindelijk vele malen mooier maken. Hetzelfde geldt uiteraard voor plafonds.


Veel mensen proberen wanden en plafonds zelf af te werken, maar stucen is vakwerk! Het is daarom aan te raden hiervoor een vakman in de hand te nemen. Vincent Caspers heeft vele jaren ervaring als stucadoor en staat bekend om zijn strakke resultaat. Bovendien gebruikt stucadoorsbedrijf Caspers alleen de beste materialen en dat alles tegen zeer scherpe prijzen.

Decoratief stucwerk

Geef uw muren nét dat beetje meer uitstraling

Stucadoorsbedrijf Caspers is naast een vakman in het glad maken van wanden, ook gespecialiseerd in het aanbrengen van decoratief stucwerk. Decoratief stucwerk geeft een bijzondere uitstraling aan uw wanden, waardoor schilderen, behangen en betegelen overbodig worden.


Meer informatie over Italiaans stucwerk, betonlook stucwerk en lijstenwerk & ornamenten vindt u op de speciaal daarvoor ingerichte pagina’s.