Introbeeld

W

Werkgebied; de Achterhoek, regio Arnhem-Nijmegen en regio Apeldoorn

De thuisbasis van stucadoorsbedrijf Caspers is Doetinchem, een gezellige stad in de Achterhoek. Vincent woont al zijn hele leven in Doetinchem en keert hier 's avonds, na een dag hard werken, graag terug.


Hoewel Doetinchem het centrale middelpunt is van Vincents leven, strekt zijn werkgebied verder dan zijn woonplaats. De gehele Achterhoek en de regio Arnhem-Nijmegen zijn voor stucadoorsbedrijf Caspers makkelijk te bereizen met zijn klusbus.


Voor speciale klussen als betonlook stucwerk, Italiaans stucwerk en lijstenwerk & ornamenten is Vincent bereid heel Nederland door te reizen. Niet iedere stucadoor is gespecialiseerd in deze technieken. Omdat Vincent dat wel is, reist hij daar graag wat verder voor.

K

Kwalitatieve materialen en puur vakmanschap!

Kwalitatief hoogwaardige materialen

Goed stucwerk valt of staat met de keuze van materialen. Een stucadoor is voor zijn materialen afhankelijk van leveranciers. Maar een leverancier doet meer dan alleen materialen leveren. Regelmatig volgt Vincent workshops bij leveranciers om met specifieke producten en materialen te leren werken. Stucadoorsbedrijf Caspers heeft daarom een bewuste keuze gemaakt in leveranciers en daar zult u als klant de vruchten van plukken. Vincent werkt enkel met gerenommeerde, kwalitatief hoogwaardige, materialen en heeft de juiste vakbekwaamheid in huis om iedere klus te klaren.