Introbeeld

A

Afspraken & offertes

Afspraken maken

Wanneer u overweegt gebruik te maken van de diensten van stucadoorsbedrijf Caspers, kunt u telefonisch, of via het online contactformulier, contact opnemen. In beide gevallen zult u persoonlijk contact krijgen met Vincent Caspers. Samen zullen jullie op korte termijn een afspraak maken om de opdracht door te spreken en de situatie op locatie te bekijken.

Offertes opstellen

Als Vincent uw wensen heeft gehoord en de locatie met eigen ogen heeft gezien kan hij u de verschillende mogelijkheden voorleggen. Samen met u zal hij kijken welke materialen, kleuren en technieken tot het beste en meest gewenste resultaat zullen leiden. Op basis van de uitkomst van dit gesprek zal stucadoorsbedrijf Caspers een scherpe en gespecificeerde offerte voor u opstellen.

P

Planning & nazorg

Inplannen van de werkzaamheden

Als u akkoord gaat met de offerte kan het echte werk gaan beginnen, het daadwerkelijk inplannen van de werkzaamheden. Stucadoorsbedrijf Caspers werkt van maandag tot en met vrijdag. Het liefst gaat Vincent vroeg aan de slag, zodat hij lange dagen kan maken. Op die manier ondervindt u zo kort mogelijk hinder van het klussen in uw huis. Mocht u echter specifieke wensen hebben over werkdagen en werktijden, dan kunt u dat uiteraard aangeven aan Vincent. Hij zal daar, indien mogelijk, graag rekening mee houden.

Nazorg

Als er na de oplevering van het stucwerk nog vragen zijn of advies nodig is, dan kunt u altijd contact met Vincent opnemen. Ondanks de vakkundigheid van Vincent, de hoogwaardige materialen en de nazorg, kan er onverhoopt altijd iets mis gaan. Gelukkig is er voor u de geruststelling dat op het werk van stucadoorsbedrijf Caspers de NOA-afbouwgarantie van toepassing is waardoor een garantie wordt gegeven van 5 jaar op het binnen stucwerk en 3 jaar op het buiten stucwerk.